Prima pagină D:News

Horror! Ochii care inspaimanta

Redactia Descopera.ro | 01.18.2010 | ● Vizualizări: 803
Horror! Ochii care inspaimanta     efecte speciale, hollywood, ochi, horror, infricosator, twilight, 300 + zoom
Galerie foto (3)

Lentilele de contact artistice au capacitatea de a transforma fizionomia unei persoane. Un creator de efecte speciale de la Hollywood si-a folosit talentul pentru a crea o serie de lentile de contact cu adevarat infioratoare. In ciuda pretului foarte ridicat (un set se poate achizitiona de la 50 la 800 de dolari), lentilele infricosatoare au un succes nebun in capitala mondiala a filmului.

Kevin Carter, in vartsta de 36 de ani, este un mare fan al filmelor horror. De altfel, in palmaresul sau, se intalnesc efecte speciale pentru o parte a celor mai infricosatoare productii horror realizate in ultimii ani, precum seria Saw, Texas Chainsaw Massacre sau 10.000 corpses.

Pornind de la aceste filme, Carter s-a gandit sa lanseze o colectie de lentile de contact infricosatoare pentru toata lumea, astfel au aparut lentile care imita traume ale ochilor, ochi posedati de diavol, ochi de vampir sau ochi de rechin. Unul dintre clientii fideli ai lui Carter este, de 15 ani de zile, Marylin Manson.

Cu toate acestea, cele mai costisitoare lentile de contact produse de american sunt cele mai... mundane - care imita perfect culoarea naturala a ochilor, transformand niste ochi caprui in ochi albastri, de exemplu. Carter este considerat cel mai mare specialist de la Hollywood in acest domeniu, lentilele sale "normale" figurand in Twilight, 28 Days Later, Sorority Row, Hellboy 2: The Golden Army, The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor sau 300.

CITESTE SI: