Prima pagină D:News

Elefantii furiosi au distrus o scoala

Redactia Descopera.ro | 02.16.2010 | ● Vizualizări: 191
Elefantii furiosi au distrus o scoala     no tags + zoom
Galerie foto (1)

Locuitorii din Matkumtih, un sat din India, sunt terorizati de o turma de elefanti salbatici care coboara din jungla, in mijlocul satului, in cautare de hrana. Nimeni nu li se poate opune. Ultima lor isprava? Au distrus singura scoala din sat.

Conform martorilor oculari, indraznetele pahiderme au rupt portile scolii si au daramat toti peretii pana cand au ajuns in bucataria pentru elevi si profesori, unde au mancat toate alimentele destinate copiilor.

Animalele flamande au devorat 4 saci de orez, un sac de linte, plus toata rezerva de cartofi si banane. Se pare ca nu doar foamea i-a impins pe elefanti la gestul lor violent, deoarece dupa ce s-au ospatat in voie, cativa elefanti masculi tineri s-au distrat vandalizand intreaga cladire, spargand pe rand ferestrele salilor de clasa, smulgand usile din tatani si distrugand cativa pereti. Amuzati de ispravile lor, elefantii au rupt in bucati cataloagele si au manjit cu vopsea ruinele ramase in picioare.

Satenii marturisesc ca turma de elefanti vandali a mai distrus o casa din satul invecinat, cu doar o noapte dinainte de atacul asupra scolii. Atunci, un elefant tanar s-a napustit in casa calcand usa in picioare si a distrus televizorul la care se uita toata familia, dupa care a fugit mandru in jungla.

"Daca pana in prezent am pierdut cateva nopti asteptandu-ne la atacurile elefantilor tineri, ce ne vom face atunci cand masculii batrani inarmati cu colti lungi vor incepe sa ne atace? Dupa caderea noptii, o sa ajungem precum satenii din cele 40 de sate din zonele Basarda si Bansa care nu mai pot dormi de frica elefantilor" se plange Basudev Prasad, locuitor in satul cu scoala vandalizata.

Sursa: WeirdAsiaNews

CITESTE SI :