Prima pagină D:News

Vijay Sharma – adevaratul om de cauciuc al Indiei (FOTO)

Redactia Descopera.ro | 03.04.2010 | ● Vizualizări: 272
Vijay Sharma – adevaratul om de cauciuc al Indiei     no tags + zoom
Galerie foto (4)

Vijay Sharma a primit denumirea de “Omul de Cauciuc” in tara sa natala, India, pentru executarea unor incredibile exercitii de flexibilitate.

Vijay este capabil sa isi aduca picioarele peste cap, sa isi innoade mainile la spate, sa isi treaca trupul printr-o racheta de tenis si chiar sa bea dintr-o sticla tinuta intre degetele de la picioare.

In varsta de 27 de ani, ajutorul de vanzator sustine ca pasiunea pentru trucuri de flexibilitate extrema ii vine din filmele cu Jackie Chan, pe care le urmarea in copilarie.

Vijay Sharma si-a descoperit talentele neobisnuite atunci cand a inceput sa practice lectii de arte martiale, ca sa o poata lua pe urmele idolului sau. A inceput sa se inghesuie in spatii strampte, sa se ingramadeasca in cutii si, inainte sa isi dea seama, a castigat titulatura de "Om de cauciuc", in Cartea Recordurilor Limca. Este vorba despre versiunea indiana a Cartii Recordurilor.Ambitiosul tanar a avut aparitii la posturile tv nationale si a castigat medalia de argint intr-un turneu de flexibilitate. Sustine ca nu se va da in laturi de la nimic pentru a obtine faima internationala pe care o merita.

Sursa: Odditycentral

CITESTE SI: