Prima pagină D:News

Cel mai bizar hotel se afla in Vietnam (FOTO)

Redactia Descopera.ro | 03.28.2010 | ● Vizualizări: 548
Cel mai bizar hotel se afla in Vietnam (FOTO)     cel mai bizar hotel din lume, Vietnam, guvernul vietnamez, galerie foto, arhitectura neconventionala, balamuc, casa din copac, curiozitate, bizar, unic, ciudat + zoom
Galerie foto (10)

Caracterizat de un design cu adevarat unic, hotelul Hang Nga este, fara urma de indoiala, una dintre cele mai bizare cladiri din lume.

Localizat in Da Lang, Vietnam, Hang Nga, cunoscut mai ales sub denumirea de "Balamucul", pare alcatuit din trunchiuri uriase de copaci si crengi, care incearca sa convinga ca intraga constructie este, de fapt, o casa in pom.In realitate, cladirea este construita din materiale conventionale. Insa, in privinta principiilor arhitecturale folosite de Hang Nga, arhitecta din spatele Balamucului Vietnamez, nu exista absolut nimic conventional.Fiica a unui fost presedinte vietnamez, Hang nu a avut de infruntat aproape niciun fel de restrictii, atunci cand s-a decis sa isi ridice neobisnuitul hotel. Guvernul din Vietnam s-a facut ca nu observa ce se intampla si i-a permis femeii sa dea frau liber imaginatiei, fara a tine cont de reguli si regulamente. Iar rezultatul se poate lesne observa.Interiorul hotelului Hang Nga este la fel de nefiresc ca si fatada sa. Este plin de rasuciri si invartituri neasteptat, holuri inguste si camere bizare, dotate cu ferestre de forme nefiresti. Probabil de aceea, "Casa din Pom" este mai de succes ca atractie turistica decat ca hotel.

Arhitecta, care chiar locuieste in "opera sa de arta", incearca sa ii convinga pe oameni sa isi petreaca macar o noapte aici, insa majoritatea prefera sa faca niste fotografii si sa caute cazare la un hotel mai... normal.

Sursa: Odditycentral

CITESTE SI:

Descopera lumea in care traiesti: