Prima pagină D:News

Avioane de vanatoare britanice, pe urmele unui OZN (video)

Redactia Descopera.ro | 04.13.2010 | ● Vizualizări: 880
Avioane de vanatoare britanice, pe urmele unui OZN (video)     no tags + zoom
Galerie foto (1)

Un cameraman amator, a carui identitate este necunoscuta, a filmat, deasupra autostrazii britanice M5, doua avioane de vanatoare ce pareau sa urmareasca un obiect zburator neidentificat.

Se crede ca videoclipul de 30 de secunde a fost realizat intr-o parcare din regiunea britanica West Midlands. Expertul in ufologie Nick Pope, care a examinat imaginile, a declarat ca este vorba despre una dintre cele mai bune filmari de acest fel pe care le-a vazut in cariera sa. A lansat, totodata, ipoteza ca OZN-ul din imagini ar putea fi o noua drona, fapt ce ar explica prezenta avioanele militare.

"Dar" - sustine in acelasi timp expertul - "de obicei nu se testeaza proiecte secrete in timpul zilei. De aceea, exista alternativa ca ceea ce vedem in film sa fie, intr-adevar, un obiect zburator necunoscut in spatiul nostru aerian, pe care navele militare incercau sa il intercepteze, ca urmare a depistarii sale de catre radare". Ministerul Britanic al Apararii a refuzat sa comenteze eventimentul, confirmand totusi ca face parte din procedura standard trimiterea avioanelor de lupta in interceptarea unei potentiale amenitari aeriene.

Sursa: The Sun

CITESTE SI:

DESCOPERA lumea in care traiesti: