Prima pagină D:News

Politia l-a salvat pe monstrul din Loch Ness

Redactia Descopera.ro | 04.29.2010 | ● Vizualizări: 330
Politia l-a salvat pe monstrul din Loch Ness     no tags + zoom
Galerie foto (1)

Chiar daca, in prezent, exista din ce in ce mai putine persoane care mai cred in existenta uriasului monstru reptilian care traieste in apele reci ale lacului Loch Ness din Scotia, mai multe documente oficiale ale politiei locale ne asigura ca. in urma cu circa 70 de ani, misterioasa creatura a fost salvata de la moarte chiar de echipa de politisti care a impiedicat un grup de pescari sa o ucida cu harpoanele.

Conform documentelor politiei, William Fraser, seful sectiei de politie din Invernesshire, a primit o nota informativa in urma careia reiesea ca un grup de pescari condusi de Peter Kent si-a confectionat un harpon special si a pornit in cautarea lui Nessie (cum il alinta localnicii pe monstru), hotarati sa il captureze "viu sau mort".

William Fraser, impreuna cu un echipaj de politie, a intervenit la timp, oprind temerara actiune inaintea ca aceasta sa inceapa. Pescarilor li s-au confiscat plasele si harponul, iar Peter Kent a primit un avertisment. Toti au fost condusi la sectie, unde li s-a tinut o prelegere despre importanta lui Nessie pentru turismul si economia locala, politistii atragandu-le atentia ca monstrul este atat de rar incat a fost inclus pe lista animalelor pe cale de disparitie, intrand automat sub protectia legii.

Sursa: DailyMail


CITESTE SI :