Prima pagină D:News

Cea mai mica mama din lume a fost deja intrecuta de bebelusul ei

Redactia Descopera.ro | 04.29.2010 | ● Vizualizări: 842
Cea mai mica mama din lume a fost deja intrecuta de bebelusul ei     copil, nanism, mama, malformatie + zoom
Galerie foto (1)

Amanda Moore, o tanara de 25 de ani din Marea Britanie, sufera de o boala extrem de rara ce ii afecteaza oasele si o fac incapabila sa se miste. In plus, boala i-a oprit procesul de crestere, Amanda masurand in prezent numai 0,9 metri inaltime. Ceea ce este si mai curios este ca tanara a dat nastere unui baietel care, la varsta de numai 14 luni, este deja mai mare decat propria sa mama.

Aidan, copilul tinerei, are deja o inaltime de 0,7 metri si, atunci cand sta asezat, este mai inalt chiar decat propria sa mama. Mai mult, copilul a inceput sa mearga si se descurca la asta mai bine decat Amanda. Problemele pentru tanara mama sunt insa din ce in ce mai mari. Ea nu poate sa isi mai ridice copilul si nici nu poate sa il opreasca atunci cand acesta incepe sa alerge prin casa.

"In general, baierii sunt mai inalti decat mamele lor, dar asta nu se intampla dupa numai un an de la nastere. Sper si sunt convinsa ca Aidan va ajunge sa masoare cel putin 1,80 metri. Atunci cand am ramas insarcinata, doctorii mi-au spus ca exista un risc foarte mare ca si eu si copilul sa murim la nastere. Am luptat mult ca sa il am si nicio dificultate nu mai va opri sa il vad mare", sustine emotionata Amanda Moore.

Sursa: DailyMail

CITESTE SI:

Tag-uri: copil | nanism | mama | malformatie