Prima pagină D:News

Masina de Razboi din ”Iron Man” exista in realitate (FOTO-VIDEO)

Redactia Descopera.ro | 05.21.2010 | ● Vizualizări: 1732
Masina de Razboi din ”Iron Man” exista in realitate (FOTO-VIDEO)     Iron Man 2, robot de lupta, Masina de Razboi, costum senzational, fan, filme Hollywood, galerie foto, poze + zoom
Galerie foto (8)

Fan inrait al seriei de benzi desenate si, mai nou, de filme “Iron Man”, asiaticul Anthony Lee a mai realizat si in trecut diverse elemente tematice ale povestii, dar de aceasta data s-a intrecut pe sine, iar cuvintele sunt sarace pentru a-i descrie cea mai recenta opera de arta.

Talentatul artist a construit, recent, o uluitoare replica la scara a costumului de lupta "War-Machine", purtat de actorul Jim Rhodes in Iron Man 2. Pentru armura, barbatul a folosit placi subtiri de uretan, de mare efect, imbinate cu aproximativ 1.500 de nituri si suruburi, iar casca a fost sculptata din argila si intarita cu un amestesc special de rasini, in timp ce armele montate pe brate si pe umar sunt alcatuite din tevi si componente ale unui vechi motor. LED-urile din ochii castii si din armura, precum si micul servo-motor ce ridica si coboara fata "Masinii de Razboi" ii dau costumului o autenticitate aproape de necontestat.

Sursa: Odditycentral

DESCOPERA LUMEA IN CARE TRAIESTI!

CITESTE SI: