Prima pagină D:News

Numarul de telefon criminal, suspendat dupa ce si-a “ucis” toti posesorii

Redactia Descopera.ro | 05.26.2010 | ● Vizualizări: 619
Numarul de telefon criminal, suspendat dupa ce si-a “ucis” toti posesorii      no tags + zoom
Galerie foto (1)

Patronii companiei bulgare de telefonie mobila Mobitel, emitenta a numarului 0888 888 888, au suspendat acest post telefonic dupa ce fiecare utilizator caruia i-a fost alocat in ultimii zece ani a decedat.

Primul posesor al numarului, Vladimir Grashnov, fost director executiv al companiei Mobitel, a fost doborat de cancer in anul 2001, la varsta de 48 de ani. In ciuda unei istorii nepatate in afaceri, au circulat ulterior zvonuri persistente conform carora boala barbatului a fost cauzata de un rival care l-ar fi otravit cu substante radioactive.

Numarul aducator de ghinion a fost apoi preluat de liderul mafiot bulgar Konstantin Dimitrov. Omul a fost omorat prin impuscare in 2003 de un singur asasin, in Olanda, in timpul unei calatorii pe care interlopul o facuse spre a-si inspecta afacerea cu droguri. Capii mafioti rusi, invidiosi pe operatiunea cu narcotice a bulgarului, au fost suspectati ca s-ar fi aflat in spatele asasinarii.

Numarul i-a fost transmis, mai departe, afeceristului Konstantin Dishliev, implicat si el in traficul de droguri. Acesta, la randul sau, a fost impuscat, in 2005, cand iesea dintr-un restaurant aflat in Sofia. A murit dupa ce suma de 150 de milioane de euro, incasata pentru drogurile furnizate, a fost interceptata de politie pe cand intra in tara, din Columbia.

De atunci, se stie ca numarul de telefon nu a mai fost dat nimanui in folosinta, intrucat autoritatile au inca o ancheta deschisa asupra uciderii lui Dishliev si a cercului sau de traficanti. Acum se zvoneste ca sefii Mobitel au suspendat definitiv numarul, apelabil international sub forma +359 888 888 888, desi toti oficialii se abtin sa faca vreo declaratie pe marginea subiectului.

Sursa: Dailymail

DESCOPERA LUMEA IN CARE TRAIESTI!

CITESTE SI: