Prima pagină D:News

A tras un avion cu pleoapele

Redactia Descopera.ro | 07.08.2010 | ● Vizualizări: 126
A tras un avion cu pleoapele     qi gong, china, arte maritale, avion , pleoapa, record, dong changsheng, maestru + zoom
Galerie foto (2)

Incredibila performanta a puterii si abilitatii umane a fost demonstrata public de catre un maestru in artele martiale chinezesti. Expertul specializat intr-o forma de Qi Gong dur (o arta martiala interna, axata pe dezvoltarea energetica, respiratie si trezirea fortelor latente din trupul uman), a sfidat pur si simplu legile fizicii, reusind sa traga un avion cu pleoapele pe distanta de 5 metri.

Maestrul Dong Changsheng, in varsta de 50 ani, a realizat uluitoarea performanta in incinta Centrului Expozitional International Changsheng din provincia Jilin.
Dupa ce si-a introdus doua carlige metalice sub pleoapele de jos, maestrul a reusit sa deplaseze avionul - care cantarea peste 500 kilograme - pe distanta de 5 metri, in mai putin de un minut.

Practicant fanatic al artelor martiale interne, timp de peste 40 de ani, maestrul Dong nu este la prima sa realizare supraomeneasca.
Maestrul chinez isi castiga existenta de cativa ani cu ajutorul demonstratiilor sale.
In urma cu trei ani, maestrul Dong a reusit sa traga o masina cu pleoapele, iar in prezent se antreneaza pentru a trage o locomotiva.

"Am inceput prin a trage masini cu pleoapele, dar acum este prima data cand reusesc sa mut din loc un avion. Sa fiu sincer, nici macar nu imi folosesc intreaga forta. La ora actuala, sunt capabil sa trag avionul pe o distanta de 15 metri.Eu mi-am construit trupul si intarit spiritul in zeci de ani de antrenamente specifice. Astfel de incercari sunt foarte periculoase pentru oamenii obisnuiti; din acest motiv, vreau sa trag inca o data un semnal de alarma si sa avertizez pe oricine sa nu incerce, nici macar in joaca, ceea ce pot face doar eu", incheie maestrul Dong Changsheng.

Sursa: WeirdAsiaNews

CITESTE SI: