Prima pagină D:News

OZN-urile nu ne dau pace: China, New York, si acum, Texas (VIDEO)

Redactia Descopera.ro | 10.22.2010 | ● Vizualizări: 316
OZN-urile nu ne dau pace: China, New York, si acum, Texas (VIDEO)     no tags + zoom
Galerie foto (1)

Daca vizitatori din alta lume au sosit pe Pamant, in mod cert nu incearca sa ascunda acest lucru. In ultima perioada, mai multe OZN-uri au fost observate in China, unde au si inchis cateva aeroporturi; apoi, saptamana trecuta, aparitii stranii s-au facut simtite pe cerul New York-ului; iar acum, exista marturii ale unor fenomene nocturne ciudate deasupra localitatii El Paso, din Texas.

Coincidenta? Conexiune? Sau interpretare eronata a unor obiecte nu chiar atat de neobisnuite? Evitarea teoriilor senzationaliste care vizeaza o posibila activitate extraterestra in spatiul aerian pamantean este foarte dificila atunci cand marturii si imagini ale diferitelor obiecte zburatoare, momentan neidentificate, abunda in toate colturile lumii.

Pana acum, nicio explicatie oficiala nu s-a oferit in privinta numeroaselor aparitii OZN din China. S-au alimentat doar unele zvonuri, care puneau misterioasele manifestari aeriene pe seama unor dispozitive si teste militare ultrasecrete. In ce priveste fenomenul similar consumat saptamana trecuta peste Manhattan, s-a incercat justificarea lui prin survolul rebel al unor baloane cu heliu, dar explicatia s-a dovedit destul de neverosimila in final.

Si cel mai recent, in weekend-ul trecut, lumini ciudate au aparut pe cerul de deasupra orasului texan El Paso. Imagini filmate ale evenimentului ilustreaza limpede un obiect stralucitor aflat pe cer, noaptea, care se divide ulterior in trei corpuri distinctie, care continua sa avanseze spre sol.

Potrivit informatiilor furnizate de un post tv local, intamplarile bizare din New York si Texas ar avea in comun un ciudat tipar triunghiular al formatiunilor observate. Explicatii preliminare nu au intarziat, totusi, sa apara, pretinzandu-se ca un grup cunoscut sub denumirea de "Cavalerii Aurii" a organizat peste weekend un show nocturn in cadrul caruia mai multi indivizi s-au parasutat deasupra orasului El Paso. Privind, totusi, imaginile filmate, nu este chiar foarte usor de aderat la o asemenea propunere.

Sursa: AOL News

Descopera lumea in care traiesti: