Prima pagină D:News

Bucurestiul este mandrul posesor al unui nou hotel-boutique (FOTO)

Redactia Descopera.ro | 10.26.2010 | ● Vizualizări: 151
Bucurestiul este mandrul posesor al unui nou hotel-boutique     boutique hotel, Epoque, Cismigiu, hoteluri, industria ospitalitatii, lux, cinci stele + zoom
Galerie foto (6)

Se numeste, in ton cu arhitectura sa exterioara, Epoque, este situat in boema vecinatate a Gradinii Cismigiu, si urmeaza sa fie deschis in data de 1 noiembrie.

Cochetul Epoque este un fel de sinergie arhitecturala, combinand, mai ales la interior, detalii de design clasice cu elemente de confort moderne. Impreuna, acestea doresc sa le ofere clientilor o atmosfera primitoare si, totodata, sa le satisfaca, rapid si eficient, orice nevoi.Hotelul beneficiaza de restaurant, centru spa, parcare subterana si nu are sala de conferinte. Aceasta ultima caracteristica este enumerata tot ca o calitate, deoarece, cred proprietarii constructiei, se asigura, astfel, discretie totala si evitarea oricarui gen de perturbare tipica agitatiei starnite de gazduirea diverselor evenimente.Epoque gazduieste 45 de apartamente, cu suprafete cuprinse intre 35 si 110 metri patrati, utilate ultramodern si dotate cu Internet wireless, pentru a caror ocupare percepe, momentan, tarife de 120-150 de euro pe noapte. Staff-ul hotelului este alcatuit din tineri cu experienta in domeniul hotelier de lux, prefesionisti, si prompti.

Descopera lumea in care traiesti: