Prima pagină D:News

5 recorduri extreme: de la cea mai elastica falca la cel mai mare nas

Redactia Descopera.ro | 11.01.2010 | ● Vizualizări: 3347
5 recorduri extreme: de la cea mai elastica falca la cel mai mare nas     cartea recordurilor, guinness book, recorduri, recordurile corpului uman + zoom
Galerie foto (6)

Noua editie a Cartii Recordurilor aduce in prim plan o noua serie de extreme, detinute de niste oameni cu totul deosebiti. Craig Glenday, actualul editor sef al Guinness Book, marturiseste despre acesti oameni ca "sunt o sursa de inspiratie si de incredere pentru oricine se simte deosebit si neobisnuit" si ca aceste diferente nu ar trebui sa ne impiedice sa comunicam si sa traim in buna armonie unii cu altii.

Francisco Domingo Joaquim este un angolez, in varsta de 20 de ani, care are cea mai elastica falca din lume, deschiderea maxima a gurii sale ajungand la 17 cm!

*

Acesta este Mehmet Ozyurek, omul cu cel mai mare nas din lume: de la punte pana in varf, nasul turcului masoara nici mai mult, nici mai putin de 8,7 cm!

*

Iata-l si pe Igor Vovkovinsky, cel mai inalt barbat din Statele Unite ale Americii: americanul din Minnesota se lauda cu ai sai 2,37 m!

*

Fostul cel mai mic om din lume, He Pingping, 74 cm (a murit pe 13 martie 2010) in bratele femeii cu cele mai lungi picioare din lume: Svetlana Pankratova - ale carei picioare masoara 1,3 m!

*

Cindy Jackson, in varsta de 52 de ani, femeia cu cele mai multe operatii estetice din lume: 47!