Prima pagină D:News

Muzeul Relatiilor Esuate (FOTO)

Redactia Descopera.ro | 11.14.2010 | ● Vizualizări: 348
Muzeul Relatiilor Esuate (FOTO)     muzeu inedit, bizar, ciudat, rar, relatii intre sexe, dragoste, iubire, amor, obiecte intime, valoare sentimentala, galerie foto + zoom
Galerie foto (7)

Muzeul Relatiilor Esuate este cu siguranta una dintre cele mai bizare atractii turistice ale lumii. Aici, vizitatorii pot admira tot soiul de suveniruri donate de diferiti indivizi cu inimile frante de pe mapaond.

Olinka Vistina si Drazen Grubisic, doi artisti croati care s-au despartit in 2006, s-au decis sa deschida ciudatul muzeu, atunci cand si-au dat seama cat este de greu sa renunti la obiectele care simbolizeaza dragostea pierduta.Astfel, cei doi si-au putut pastra articolele laolalta si, inainte sa isi dea seama, au inceput sa primeasca diverse lucruri si de la alte cupluri dezbinate. Inainte de stablirea definitiva in Zagreb, devenind astfel primul muzeu privat din Croatia, Muzeul Relatiilor Esuate a atras atentia omenirii din Istanbul in New York, expunand o colectie de sute de obiecte bizare.Ursuleti de plus, catuse sexy, fotografii si ceasui de mana se numara printre cele mai intalnite elemente din muzeu, dar pot fi admirate si lucruri neobisnuite, cum ar fi un topor, lenjerie intima comestibila si chiar o proteja de picior, donata de un barbat care s-a despartit de o sora medicala.Olinka Vistina sustine ca majoritatea donatiilor provine din Marea Britanie. Recent deschisul muzeu este, se pare, un mare succes, primind pana la 1.000 de vizitatori saptamanal.

Sursa: Odditycentral

Descopera lumea in care traiesti: