Prima pagină D:News

Cum sa slabesti cu Google Street View

Redactia Descopera.ro | 11.15.2010 | ● Vizualizări: 112
Cum sa slabesti cu Google Street View     sanatate, obezitate, Google, Street View, fotografie, slabire + zoom
Galerie foto (1)

Un britanic care suferea de obezitate morbida a “dat jos” peste 40 kg, dupa ce a vazut, oripilat, cum arata intr-o fotografie de pe site-ul Google Street View.

Controversatul program care dezvaluie, adesea, despre oameni, mult mai mult decat ar vrea acestia sa se stie despre ei, mai face totusi, iata, si cate un lucru bun - din cand in cand...

Fotografia care a declansat totul l-a surprins pe Bob Mewse, in varsta de 56 de ani, pe trotuar, intr-o poza deloc avantajoasa, pe vremea cand cantarea 135 kg.

A fost imboldul de care avea nevoie Bob pentru a slabi: socat de felul in care arata in fotografie (care i-a revelat ca asa aparea in ochii celorlalti, desi pana acum nu constientizase situatia), britanicul a gasit in aceasta intamplare (traumatizanta, in felul ei) motivatia necesara pentru a scapa de excesul de greutate care, de altfel, ii afectase serios sanatatea in ultimii ani.

S-a inscris intr-un club de fitness, a urmat un regim si un plan de exercitii fizice, sub indrumarea unui antrenor, rezultatul eforturilor sale fiind o spectaculoasa pierdere in greutate de aproape 45 kg sui o

Sursa: Mail Online