Prima pagină D:News

Culmea ecologismului: sex cu presedintele pentru inchiderea centralelor nucleare

Redactia Descopera.ro | 11.16.2010 | ● Vizualizări: 91
Culmea ecologismului: sex cu presedintele pentru inchiderea centralelor nucleare     ecologie, centrale nucleare, protest, deseuri + zoom
Galerie foto (1)

“Propunerea indecenta” i-a fost facuta presedintelui Germaniei de catre o scriitoare.

In Germania, jurnalista si scriitoarea Charlotte Roche, in varsta de 32 de ani, a devenit cunoscuta dupa ce a vandut peste un milion de exemplare dintr-o carte intitulata "Zone umede", unde povesteste intr-o maniera extrem de realista experientele sexuale ale unei adolescente. De aceasta data, Charlotte a revenit in centrul atentiei prin propunerea facuta presedintelui german, Christian Wulff: o noapte de sex in schimbul exercitarii de catre acesta a dreptului de veto asupra legii de prelungire a activitatii celor 17 centrale nucleare din Germania, decisa de Angela Merkel.

"Promit sa ma culc cu el daca nu semneaza", a declarat Charlotte Roche intr-un articol publicat de saptamanalul Der Spiegel, precizand ca sotul ei este de acord si ca nu ramane decat ca Prima Doamna sa-si dea OK-ul. "O oferta imorala" potrivit cotidianului "Bild", care se intreaba daca nu cumva femeia a "innebunit complet". In ceea ce-o priveste, Roche isi motiveaza "oferta" prin frica pe care i-o suscita depozitele de deseuri nucleare si poluarea nucleara a panzelor freatice.

Pana la finele anului, presedintele Wulff trebuie sa decida daca legea care prelungeste activitatea centralelor nucelare, adoptata la finele lunii septembrie de deputati, poate intra in vigoare fara sustinerea Bundesrat-ului (Consiliul federal). "Acum nu ne ramane decat sa vedem ce vor spune Bettina si Christian Wulff despre acest protest angajat", au mai comentat jurnalistii de la Bild, cu ironie.
Sursa: Corriere della Sera