Prima pagină D:News

Incredibil! Google Body ne va transforma pe toti in medici (VIDEO)

Redactia Descopera.ro | 12.17.2010 | ● Vizualizări: 675
Incredibil! Google Body ne va transforma pe toti in medici (VIDEO)     Google Body Browser, Google Earth, Street View, aplicatie online 3D, tridimensional, revolutionar, program, video + zoom
Galerie foto (4)

Ne-au oferit posibilitatea de a ne spiona reciproc prin aplicatia Street View si de a “calatori” oriunde in lume folosind programul Google Earth. Dar compania de elita nu se multumeste “doar” cu aceste performante, astfel ca echipa de specialisti Google a dezvoltat un nou program complex, care permite “cartografierea” detaliata a intregului corp omenesc.

Denumita Google Body Browser (GBB), aplicatia 3D de ultima generatie este privita ca o realizare majora in studiul anatomic, programul avand potentialul de a revolutiona familiarizarea omului de rand cu trupul uman si chiar de a facilita cercetarile medicale. Gaselnita, a carei lansare oficiala abia urmeaza, ii permite utilizatorului sa exploreze corpul omenesc aproximativ in aceeasi maniera in care poate "naviga" pe Globul Pamantesc cu Google Earth.Google va introduce, odata cu GBB, o noua tehnologie Internet denumita WebGL, care permite utilizarea graficii tridimensionale complexe pe paginile web obisnuite, fara a necesita instalarea unor plug-in-uri adaptate precum Flash sau Java. In filmuletul de prezentare a programului, eliberat recent pe Internet, browser-ul este folosit pentru a diseca trupul uman si a identifica organele, oasele si grupele musculare. Corpul analizat poate fi rasucit, manipulat si dezvelit pana la nivel de os pentru a se putea observa modul de lucru si de conectare al functiilor sale.

Anterior prezentarii oficiale a produsului, Google a eliberat o versiune disponibila pentru browserele care suporta tehnologia WebGL - intre care se numara si versiunile beta de Firefox si Google Chrome, versiune ce poate fi descarcata de pe pagina oficiala Google Body Browser.

Sursa: Dailymail

Descopera lumea in care traiesti: