Prima pagină D:News

Anul 2010 in imagini (FOTO)

Redactia Descopera.ro | 12.19.2010 | ● Vizualizări: 250
Anul 2010 in imagini (FOTO)     fotografii, cele mai frumoase fotografii, fotografii senzationale, galerie foto, anul 2010 in imagini + zoom
Galerie foto (19)

Anul 2010 se aproprie de sfarsit: este timpul sa privim inapoi si sa facem o trecere in revista a celor mai importante evenimente din ultimele 12 luni. Dezastrul din golful Mexic, doua cutremure devastatoare, olimpiada de la Vancouver, vulcanul care a intunecat traficul aerian al Europei, Cupa Mondiala din Africa de sud, salvarea eroica a celor 33 de mineri si, nu in cele din urma, imensul scandal Wikileaks – toate acestea au fost surprinse, in imagini reprezentative, de fotografii agentiilor de presa.

Tragedia din Golful Mexic, care a avut loc la inceputul anului 2010 este considerata drept cel mai mare ecodezastru din toate timpurile. Citeste pe larg despre dezastru din Golful Mexic, aici. (foto: AP Photo/Gerald Herbert)

230.000 de oameni nevinovati si-au pierdut viata in urma cutremului devastator din Haiti, de pe 12 ianuarie. (foto: JUAN BARRETO/AFP/Getty Images)

Deschiderea Jocurilor Olimpice de Iarna de la Vancouver - 12 februarie (foto: REUTERS/David Gray)

Pe 11 aprilie 2010, mii de oameni s-au strans in piata Pilsudski din Varsovia pentru a aduce un ultim omagiu presedintelui polonez Lech Kaczynski si celorlalti oameni de stat care au murit in accidentul aviatic din Rusia, de pe 10 aprilie. (foto: Sean Gallup/Getty Images)

Cutremurul cumplit - 8,8 grade magnitudine - din Chile, care a avut loc pe 27 februarie 2010, a aruncat Chile in colaps, asa cum se vede si din aceasta fotografie facuta pe 4 martie.

Vulcanul cu nume imposibil Eyjafjallajokul a aruncat, vreme de cateva zile, Europa in bezna. (foto: REUTERS/Lucas Jackson) Vezi aici mai multe foto spectaculoase cu vulcanul islandez Eyjafjallajokul!

Unul dintre cei mai activi vulcani africani, Nyiragongo, erupe intr-un spectacol natural superb in Congo, la mijloc de martie (foto: AP Photo/Rebecca Blackwell)

Pavilionul englez din cadrul World Expo 2010 de la Shanghai (foto: PHILIPPE LOPEZ/AFP/Getty Images)

Steaua Mortii? Ei bine, nu - aceasta este.... afla aici! (foto: NASA)

Capitanul Brian Bews se salveaza spectaculos, dupa ce avionul sau CF-18, o ia razna in timpul unui airshow din Alberta, Canada (foto: AP Photo/The Canadian Press, Lethbridge Herald, Ian Martens)

Aceasta a fost celebra caracatita Paul care a prezis victoria Spaniei in fata Olandei, in finala Campionatului Mondial de Fotbal din Africa de Sud. Caracatita Paul a murit in aceasta toamna. (foto: REUTERS/Wolfgang Rattay)

A inceput in iulie si a durat luni de zile: cea mai cumplita inundatie din Pakistan (foto: Paula Bronstein/Getty Images)

Cumplita razbunare a taurului - afla povestea si vezi si un video socant. Toreadorul a supravietuit!

O operatiune de salvare vazuta de o planeta intreaga: emotionant poveste a minerilor din Chile. (foto: AP Photo/Domingo Botan)

Roverul Spirit se uita in urma sa... pe Marte (foto: NASA)

Sud coreenii impreuna cu americanii fac exercitii de intimidare fata de conationalii lor comunisti (foto: REUTERS/Jo Yong-Hak)

Cel mai mare scandal politic international (si nu numai al anului): Wikileaks.

Sursa