Prima pagină D:News

Vanatori de mistreti linsati in Tunisia (VIDEO)

Redactia Descopera.ro | 01.19.2011 | ● Vizualizări: 993
Vanatori de mistreti linsati in Tunisia (VIDEO)     no tags + zoom
Galerie foto (1)

Doisprezece vanatori suedezi au fost literalmente smulsi de multimea furioasa din taxiurile cu care circulau in Tunis, dupa care au fost grav batuti de locuitorii orasului, care i-au confundat cu “teroristii straini” care ar fi luptat de partea fostului presedinte Ben Ali, cel care a fugit din tara cu o cantitate de peste o tona si jumatate de aur masiv.

"Am sosit acum 11 zile in Tunisia, la vanatoare de mistreti. Ne-am dus in centrul tarii, nu am avut radio sau retea de Internet; prin urmare, niciunul dintre noi nu stia de framantarile politice din ultimele zile. Dupa ce am impuscat mistretii, am luat taxiurile sa mergem direct la aeroport.

La un moment dat, am fost opriti la un punct de control. Cand oamenii ne-au vazut pustile cu lunete, parca au innebunit. Au sarit pe noi cu pumnii si picioarele, strigandu-ne ca suntem teroristi. Dupa acel moment mi-am pierdut cunostinta si m-am trezit la spital. Am inteles de la colegii mei ca, intre timp, sosise politia care ne-a verificat documentele. Altfel, am fi fost morti la aceasta ora. Tot ce imi doresc acum este sa ma intorc de urgenta in tara mea", declara presei Ove Oberg, unul dintre vanatorii suedezi.

Ove Oberg este ingrijorat cu privire la vietile altor trei cetateni suedezi, printre care si fratele sau, nemaistiind nimic de soarta acestora.
Un purtator de cuvant al politiei din Tunis declara ca alti patru cetateni germani au fost arestati dupa ce in masina lor au fost descoperite arme de foc, oficialul tunisian nefacand niciun alt comentariu referitor la situatia celor patru.

Sursa: YahooNews