Prima pagină D:News

Parfumul făcut din bani învăluie pe oricine în miros de bogăţie

Redactia Descopera.ro | 01.24.2011 | ● Vizualizări: 354
Parfumul cu miros de bani este “cheia succesului”     no tags + zoom
Galerie foto (1)

Metafora “putred de bogat” a căpătat formă concretă, în accepţiunea olfactivă a noţiunii: un bărbat din Chicago crede ca o linie de parfumuri cu miros de bani este combinaţia ideală dintre miresme si bogăţie.

Patrick McCarthy, vice-preşedinte de vânzări al Microsoft, a luat o pauză la locul de muncă pentru a crea "apa de colonie Money pentru EL" şi "apa de parfum Money pentru EA", o linie de parfumuri bărbăteşti şi de damă, menite să le ofere celor care le poartă "mirosul a un milion de dolari".

Este prima "escapadă" de acest fel a creatorului şi încă una destul de originală în această formă, dar McCarthy mărturiseşte ca a fost inspirat de lecturarea unui studiu japonez despre intensificarea notabilă a productivităţii muncii prin pomparea mirosului de bani cu ajutorul sistemelor de ventilaţie într-o fabrică niponă.

Neiniţiat în tainele esterilor, bărbatul a apelat la un specialist pe nume Larry Murrison, alias "Nasul" în industria parfumurilor, graţie abilităţii lui spectaculoase de a crea noi arome. McCarthy a plasat astfel comanda, iar Murrison a extras mirosul de bancnote şi l-a întrodus într-un solvent cu miros rece si tăios de bani.

Atât versiunea bărbătească a parfumului, cât şi cea pentru doamne şi domnişoare, fiecare realizată prin îmbogăţirea mirosului de bani cu arome speficice fiecarui sex, pot fi achiziţionate online pentru suma de 35 de dolari recipientul. McCarthy consideră această sumă una mai mult decât decentă, mai ales întrucât, declară el, mirosul de bani este unul de natură sa ofere încredere de sine şi, implicit, să împingă spre succes.

Sursa: AOL News

Descoperă lumea în care trăieşti: