Prima pagină D:News

Un superb spectacol celest a fost surprins deasupra Greciei! (VIDEO)

Redactia Descopera.ro | 05.06.2011 | ● Vizualizări: 210
Superb spectacol celest surprins deasupra Greciei! (VIDEO)     stele, grecia, chris kotsiopoulos, fotografie, cer, astre + zoom
Galerie foto (1)

Chris Kotsiopoulos este fotograf cunoscut pentru imaginile impresionante cu astrele cereşti pe care le-a captat de-a lungul timpului. În palmaresul acestuia se numără fotografii cu eclipse solare, apusuri, curcubee, răsărituri prinse în spatele unor temple vechi, dar şi astrofotografii.

După o muncă de doi ani de zile, fotograful a reuşit să monteze fotografiile făcute în Grecia, unde a reuşit să prindă imagini cu o eclipsă parţială de soare, cu stele şi cu luna.

Explicaţiile NASA cu privire la acest filmuleţ au sugerat că efectul stelelor pare unul înşelător, datorită faptului că stelele ar trebui să aibe aceeaşi intensitate luminioasă neţinând cont de mişcarea Pământului.

Montajul creat de Chris Kotsiopoulos se bazează pe nişte suprapuneri spectaculoase ale unor elemente de pe Pământ - templul lui Poseidon, un vechi vapor, o biserică din Peloponez, un pod de piatră din Ioanina, cu cele ale cerului.

Iată spectaculoasele imagini surprinse de fotograful grec:

Sursa: APOD