Home » D:News » Cunoaşte-te pe tine însuţi – într-un seminar organizat de Fundaţia Calea Victoriei

Cunoaşte-te pe tine însuţi – într-un seminar organizat de Fundaţia Calea Victoriei

Cunoaşte-te pe tine însuţi – într-un seminar organizat de Fundaţia Calea Victoriei
Publicat: 07.09.2011
Fundaţia Calea Victoriei vă invită din 13 septembrie, de la ora 18:30, la seminarul Şapte paşi pe calea cunoaşterii de sine, susţinut de lectorul Daniela Andreescu.

De unde porniţi? De la dorinţa fiecăruia de a-şi conduce viaţa, a nu se mai lăsa condus de circumstanţele ei, de ceea ce i se întâmplă în viaţa de zi cu zi. Unde veţi ajunge? Într-un punct în care fiecare va putea alege, pentru el însuşi, cum va avansa către o viaţă mai armonioasă, mai împlinită şi senină.

Pe parcursul celor 7 intalniri, veţi afla despre repere fundamentale care vă pot ajuta în explorarea lumii interioare; veţi putea experimenta câteva metode de lucru cu sine care vă pot ajuta să vă ascultaţi şi înţelegeţi mai bine; veţi avea prilejul să vedeţi ce „amenjări” în peisajul interior aţi dori să faceţi pentru a dobândi mai multă energie pentru viaţă.
Ca sa parcurgeţi aceast drum către cunoaşterea de sine, nu aveşi nevoie de pregătire specială sau cunoştinţe deosebite, ci doar de bunăvoinţă, de deschidere şi încredere în potenţialul propriei fiinţe.
Detalii despre temele celor 7 întâlniri şi etapele pe care le veţi parcurge găsiţi aici.

Lector: Daniela Andreescu
Data începerii: 13 septembrie 2011
Ora curs: 18:30
Număr ateliere: 7
Vârsta minimă: 18 ani
Cost: 250 RON
Cost studenti: 200 RON
Locatie: Fundatie
Număr maxim de persoane: 20

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase