Home » D:News » Ultima modă: cenuşă umană în cartuşe de vânătoare

Ultima modă: cenuşă umană în cartuşe de vânătoare

Ultima modă: cenuşă umană în cartuşe de vânătoare
Publicat: 01.10.2011
Doi ofiţeri din cadrul Centrului de Ocrotire a Naturii din statul american Alabama au pus în practică o idee cel puţin bizară. Mai precis, cei doi scot la vânzare la comandă cartuşe care conţin cenuşa rudelor decedate ale vânătorilor care doresc astfel să le aducă cel mai inedit omagiu.

Ofiţerii Thad Holmes şi Clem Parnell au lansat recent Holy Smoke LLC, o companie mai neobişnuită care pentru suma potrivită de bani, umple cartuşele armelor de vânătoare sau chiar ale pistoalelor cu …cenuşă umană provenită direct de la crematorii.

Nu este deloc vorba de o glumă, cu atât mai puţin de o glumă proastă. Este o afacere ca oricare alta, şi noi o luăm foarte în serios. În plus, avem obligaţia morală de a arăta un respect deosebit pentru aceste rămăşiţe umane„, declară Thad Holmes.

Compania, lansată în luna iulie a anului curent, a onorat deja două comenzi, una în Florida, cealaltă în Kentucky.

Pentru suma de 850$, cenuşa rezultată din arderea unui trup omenesc este încărcată în aproximativ 250 tuburi de cartuşe. Cenuşa nu este amestecată cu pulberea prafului de puşcă, fiind depozitată separat într-un comportament din cămaşa cartuşului.

Dacă a rămas vreo cantitate de cenuşă în plus, aceasta este împachetată cu grijă şi trimisă clientului.

„Unii oameni sunt îngrijoraţi, crezând că o mică cantitate de cenuşă va rămâne în trupul animalului împuşcat. Dar este voarba doar de o cantitate neglijabilă de carbon. Oamenii vor deseori ca cenuşa lor să fie aruncată în râuri şi oceane. Dar dacă au fost vânători înveteraţi, sigur vor fi încântaţi ca cenuşa lor să fie aruncată concomitent cu gloanţele”, susţin cei doi afacerişti.

Sursa: USA Today

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase