Home » D:News » Crocodilul Elvis a furat o maşină de tuns iarba (VIDEO)

Crocodilul Elvis a furat o maşină de tuns iarba (VIDEO)

Crocodilul Elvis a furat o maşină de tuns iarba (VIDEO)
Publicat: 29.12.2011
Un crocodil australian a fost deranjat de zgomotul unei maşini de tuns iarba care i-a invadat teritoriul şi a decis să o fure.

Elvis, care locuieşte în Australian Reptile Park, s-a repezit la maşina de tuns, a prins-o cu dinţii şi a smuls-o din mâinile managerului Tim Faulkner şi ale îngrijitorului Billy Collett.

Crocodilul de apă sărată a scufundat maşina în bazinul său şi a păzit-o mai bine de o oră.

„După ce a luat-o, a stat lângă ea şi a păzit-o. Era premiul lui, un adevărat trofeu. Dacă maşina se mişca, el o ataca iar”, a povestit Faulkner.

Cei care îl îngrijesc pe Elvis au declarat că animalul are un comportament obişnuit pentru un crocodil mare, care îşi apără teritoriul. Maşina, împreună cu doi dinţi ai crocodilului, au fost scoase de Faulkner în timp ce Elvis a fost ademenit de îngrijitor cu o bucată de carne de cangur.

„Are dinţii extraordinar de mari, mult mai mari decât ai unui crocodil obişnuit. A reuşit să îşi înfigă colţii în carcasa maşinii de tuns iarba”, a declarat Faulkner.

Elvis are aproape 50 de ani şi îngrijitorii spun că întotdeauna a fost capricios. Când a fost capturat, ataca vase de pescuit din portul Darwin. La ferma de crocodili, unde a fost adus iniţial, după ce a fost prins, Elvis şi-a mâncat două prietene.

„Este atât de plin de testosteron, încât vede totul ca pe o ameninţare. Chiar şi potenţialele partenere”, a explicat Faulkner.

În ciuda evenimentelor, îngrijitorii au declarat că astfel de evenimente fac parte din rutina lor cotidiană. Mai mult, Faulkner a afirmat că „aici, crocodilii sunt trataţi cu mult respect”.

Sursa: BBC

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase