Home » D:News » Ocolul Pământului în 290 de secunde (VIDEO)

Ocolul Pământului în 290 de secunde (VIDEO)

Ocolul Pământului în 290 de secunde (VIDEO)
Publicat: 07.01.2012
După ce şi-a dat demisia de la locul de muncă, fotograful Kiend Lam şi-a pregătit un rucsac şi o cameră foto şi a plecat în lume. Acum, el a creat un video pentru a ne arăta şi nouă ce a văzut el.

Prima sa destinaţie a fost Londra, urmând ca alte oraşe din alte 16 ţări să fie apoi vizitate şi imortalizate în pozele sale pe care le-a efectuat în mai bine de 343 de zile.

La sfârşitul călătoriei sale, Lam a realizat montajul de mai jos, care poartă numele „Time is Nothing” (Timpul nu înseamnă nimic). Montajul are 4 minute şi jumătate şi este alcătuit din 6.237 de imagini îmbinate perfect pentru a reda călătoriea fotografului.

De-a lungul călătoriei sale de 40.000 de kilometri, Lam a vizitat locuri din Anglia,Statele Unite, Franţa, Portugalia, Spania, Maroc, Egipt, Turcia, Japonia, Thailanda, Indonezia, Japonia, Argentina, Uruguay, Chile, Bolivia şi Peru. Cu ajutorul unei singure camere digitale cu lentile interschimbabile el a imortalizat o parte din cele mai cunoscute peisaje din lume.

Deşi fiecare destinaţie a primit aproximativ 4 secunde în video, Lam a reuşit să imortalizeze agitaţia şi încântarea turiştilor.

Sursa: Daily Mail

Sursa foto: Kien Lam

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase