Home » D:News » Sistemul Educational Informatizat din Romania este considerat una dintre cele mai importante realizari din lume in domeniul managementului de proiecte

Sistemul Educational Informatizat din Romania este considerat una dintre cele mai importante realizari din lume in domeniul managementului de proiecte

Sistemul Educational Informatizat din Romania este considerat una dintre cele mai importante realizari din lume in domeniul managementului de proiecte
Publicat: 22.06.2007
Orasul polonez Cracovia a fost recent gazda Galei de decernare a International Project Excellence Awards.

Asociatia Internationala de Project Management (IPMA) incurajeaza obtinerea de performante in dezvoltarea si implementarea proiectelor de anvergura.

Juriul international IPMA a desemnat ca finaliste pentru 2007 sase realizari la nivel mondial. Cele mai importante proiecte din lume desemnate de IPMA provin din China (3), Polonia (1), Marea Britanie (1) si Romania (1).

Juriul IPMA recomanda proiectul SEI – Sistem Educational Informatizat, realizat de SIVECO Romania si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului din Romania, drept unul dintre cele mai importante realizari mondiale in domeniul managementului de proiecte.

Proiectul SEI a debutat in anul 2001, avand ca principal obiectiv sustinerea procesului de predare-invatare in invatamantul preuniversitar cu ajutorul sistemelor informatice.

In cadrul acestui program au fost instruiti peste 75.000 de profesori, iar 3 milioane de elevi din peste 4800 de scoli si licee din Romania beneficiaza de 1700 de lectii multimedia ce acopera 14 materii.

Infiintata la inceputul anului 1992, SIVECO Romania SA este cea mai importanta firma producatoare de software din Romania, asigurand cea mai mare parte din volumul total al exporturilor de produse software din Romania in tari din Comunitatea Europeana si Statele Unite ale Americii. Adresandu-se cu precadere organizatiilor mari si mijlocii, compania ofera solutii eficiente de eBusiness, eLearning si eHealth. De asemenea, SIVECO Romania s-a specializat in executia de proiecte informatice majore, implicand dezvoltari la cerere de solutii software accesibile prin Internet si Intranet, integrarea cu alte sisteme, distributie geografica a locatiilor de acces si numar mare de utilizatori.

Compania dezvolta cu succes parteneriate de afaceri cu cei mai mari producatori de software din intreaga lume, printre care Microsoft, Oracle, precum si cu integratori IT cum sunt HP, IBM si Bull. Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand  http://www.siveco.ro/ .

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase