Home » D:News » Muschii fetei, antrenati printr-un joc video bazat pe tehnologia biometrica

Muschii fetei, antrenati printr-un joc video bazat pe tehnologia biometrica

Muschii fetei, antrenati printr-un joc video bazat pe tehnologia biometrica
Publicat: 01.08.2007
Cea mai cunoscuta companie nipona de console pentru jocuri video va lansa, un program de grimase inteligente pentru relaxarea si stimularea fetei jucatorului, gratie unei complexe tehnologii biometrice de recunoastere faciala, transmite AFP.

Noul concept se sprijina pe o tehnica de analiza a miscarilor faciale dezvoltata de grupul nipon Oki.

Programul, destinat consolelor portabile cu doua ecrane DS Nintendo, va fi vandut sub forma unei traditionale cartele DS.

Antrenamentul este constituit dintr-o serie de exercitii care se efectueaza ascultand comenzi vocale stricte formulate de o voce feminina. Masina vegheaza asupra bunei executii a miscarilor.

"Daca nu facem exercitii cu muschii fetei, modul in care aceasta arata se degradeaza incetul cu incetul", a explicat realizatorul jocului, profesorul de medicina Fumiko Inudo, intr-un interviu pentru site-ul nipon al Nintendo.

Programul, denumit "Otona no DS kao training" (antrenarea chipului pentru adulti – n.r.) se bazeaza pe o tehnica extrem de complexa de analiza a punctelor caracteristice ale fetei, numita "motor de captatie faciala". (MEDIAFAX)

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase