Home » D:News » Craniul mayaş care trebuie să protejeze umanitatea de Apocalipsă a căzut şi s-a spart

Craniul mayaş care trebuie să protejeze umanitatea de Apocalipsă a căzut şi s-a spart

Craniul mayaş care trebuie să protejeze umanitatea de Apocalipsă a căzut şi s-a spart
Publicat: 11.05.2012
Un vechi craniu mayaş, despre care profeţiile spuneau că va apăra omenirea de un sfârşit violent, a fost scăpat pe jos într-un laborator din Germania.

În timpul unei şedinţe foto, craniul din rocă vulcanică, numit Quauthemoc, a căzut pe podea; în urma incidentului, bărbia lui Quauthemoc a fost ciobită. Până acum nimeni nu ştie cu exactitate dacă craniul a fost scăpat de cineva sau a căzut singur.

„Probabil a fost pus într-un loc instabil pentru că, dintr-o dată, s-a prăbuşit pe podea. O bucată mare din bărbie s-a spart. A fost cu adevărat tragic”, a declarat un martor.

Cu toate acestea, proprietarul craniului, un istoric amator, Thomas Ritter, nu crede că oamenii de ştiinţă vor fi responsabili pentru Apocalipsă. „La început am fost şocat, dar apoi am aflat că prejudiciul a fost minor şi m-am liniştit. Nu cred că e un semn rău”.

Legenda mayaşă susţine că artefactul este unul din cele 13 cranii magice care ar avea puterea de a ajuta umanitatea să supravieţuiască Apocalipsei „programate” anul acesta pe 21 decembrie.

În acea zi, Thomas Ritter plănuieşte să ajungă în Mexic pentru a fi alături de ceilalţi 12 proprietari de cranii. „Profeţia spune că, în aceea zi, craniile vor dezvălui o cunoaştere secretă umanităţii. Mai multe detalii nu sunt cunoscute. Este posibil ca ele să înceapă să vorbească sau ceva de genul acesta”, a explicat Ritter.

Ritter spune că, în cursul unei expediţii organizate de nazişti, obiectul a fost furat de la o mânăstire din sudul Indiei sau Tibetului, cândva între 1937-1939. După război, el a fost găsit printre bunurile ministrului Heinrich Himmler, cunoscut drept un colecţionar de artefacte „păgâne”.

Sursa: The Local

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase