Home » D:News » Un cerşetor din India „muncea” cu 4.000 dolari în buzunare

Un cerşetor din India „muncea” cu 4.000 dolari în buzunare

Un cerşetor din India „muncea” cu 4.000 dolari în buzunare
Publicat: 18.06.2012
Un cerşetor din oraşul Ajmer a decedat la locul de muncă, adică pe străzile oraşului. Până aici nimic deosebit, doar că poliţiştii care l-au dus la morgă au găsit în buzunarele omului străzii suma totală de peste 4.000 $. E un eemplu care arată cât de profitabilă poate fi cerşetoria chiar şi într-o ţară săracă şi suprapopulată precum India.

Cerşetorul respectiv a murit în apropiere de Dargah-ul ( un altar ridicat dasupra mormântului unui sfânt sufit) din centrul vechi al oraşului. Când „colegii” săi de muncă au aflat vestea decesului, toţi s-au înghesuit să afirme că sunt rude cu el, în speranţa unui şanse la moştenirea din buzunarele cerşetorului bogat.

Cu toate aceste, poliţia a apărut repede la faţa locului, iar ceilalţi cerşetori nu au putut să ofere detalii cu privire la viaţa personală a decedatului care, se pare, avea aproximativ 60 ani.

În urma investigaţiilor ulterioare, reprezentanţii poliţiei au declarat că omul venise în oraşul Ajmer de doar trei ani de zile şi nu avea prieteni.

În mod bizar, cerşetorul se pare că a decedat din cauza unui cumul de boli pe care ar fi putut să le trateze oricând, suma de bani din buzunare fiind mai mult decât suficientă pentru cumpărarea medicamentelor necesare.

Sursa: Weird Asia News

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase