-
Stiinta ”Uleiul de cocos este o otravă”, susţine un profesor de le Universitatea Harvard
În cadrul unei prelegeri directorul Institute for Prevention and Tumor Epidemiology din cadrul Universităţii din Freiburg şi profesor în cadrul Universităţii…
› citeşte mai mult -
D:News Desertul de post nociv. Poate provoca afecţiuni cardiace şi ale ficatului
A început postul Crăciunului, aşa că multe persoane renunţă la carne, lapte, ouă şi alte ingrediente de origine animală, pentru a-şi demonstra…
› citeşte mai mult -
D:News Alimentul care nu trebuie să lipsească din dieta săptămânală a copiilor. Are numeroase beneficii
Copiii care mănâncă peşte cel puţin o dată pe săptămână dorm mai bine şi au rezultate mai bune la şcoală decât cei care nu au acest aliment…
› citeşte mai mult -
Istorie Povestea mai puţin cunoscută a laptelui de migdale: cum a ajuns acesta aliment de lux în Evul Mediu
Cu toată că multă lume crede că laptele de migdale este o invenţie recentă, alimentul există din secolul al XII-lea, unde era un lux pentru cei…
› citeşte mai mult -
D:News Un aliment ciudat şi exotic are potenţialul de a salva omenirea
Cactusul este super-alimentul anului 2018, potrivit Organizanizaţiei Mondiale a Agriculturii şi a Centrului Internaţional pentru Cercetări Agricole…
› citeşte mai mult -
Natura Acesta să fie începutul unei noi ere a fructelor modificate genetic?! Un nou soi de mere care nu se strică vor ajunge în curând pe piaţă
Recent, compania Okanagan Specialty Fruits a anunţat că a creat un nou soi de măr modificat genetic şi va fi la început disponibil pentru piaţa…
› citeşte mai mult -
Natura Cercetătorii chinezi au creat un nou tip de orez cu care ar putea fi hrănite peste 200 de milioane de persoane
Cercetătorii chinezi au reuşit să cultive cu succes un tip de orez în apele sărate. În lunile de primăvară, peste 200 de tipuri de orez au fost…
› citeşte mai mult -
Istorie O echipă de studenţi a fabricat bere folosind reţete antice. Rezultatul a fost surprinzător
Arheologul Li Liu a reuşit să recreeze o reţetă de bere chineză de acum 5000 de ani după culegerea reziduurilor vaselor descoperite.
› citeşte mai mult -
D:News Alimentul viitorului. Este de patru ori mai bun decât laptele de vacă
O echipă internaţională de cercetători a secvenţiat o proteină localizată în intestinele gândacilor.
› citeşte mai mult -
D:News Alimentul banal care ne fereşte de boli digestive şi diabet
Medicii specialişti în nutriţie şi în boli gastro-intestinale au atras atenţia, vineri, la o conferinţă susţinută la Cluj-Napoca, că un român…
› citeşte mai mult