D:News
Știință
Cultură
Natură
Lumea digitală
Istorie
Video
carne
Home
»
carne
Avertismentul oamenilor de știință: nu putem atinge obiectivele climatice dacă nu renunțăm la carne
Cercetătorii au creat chifteaua din mucegai
Un bărbat s-a trezit cu viermi în creier după ce a consumat o viață întreagă bacon „neprăjit”
Test de cultură generală. De ce este roz carnea de somon?
Ce cuvinte a interzis Franța pe etichetele produselor vegetariene?
Doi antreprenori au inventat friptura printată 3D
Ce tip de mâncare ar putea face câinii să fie rezistenți la antibiotice?
Peste 400 de câini care urmau să fie mâncați în China, salvați în ultimii doi ani
Cât de eficientă este supa de pui atunci când răcim?
Consumul de carne roșie, asociat cu un risc crescut de diabet de tip 2
O femeie din Indonezia, condamnată la închisoare după ce a spus o rugăciune musulmană şi a mâncat porc
România stă mai prost la carnea de porc decât se estima
12% dintre americani mănâncă jumătate din carnea de vită a țării. Care e impactul asupra sănătății și mediului?
Românii au comandat o șaorma la fiecare 10 secunde în anul 2022
Fosilele de gâini ar putea arăta în viitorul îndepărtat amploarea apetitului uman
Cât de mult ar trebui să ne îngrijoreze carnea procesată?
Val de critici pentru ferma de caracatițe. De ce nu este etică activitatea?
Bacteria E. Coli este sursa a jumătate de milion de infecții urinare
SUA au aprobat pentru consum carnea de pui crescută în laborator
Comanzi mereu mâncare? Iată de ce ar trebui să-ți faci griji
Românii au comandat un burger la fiecare 3 secunde în 2022
Cârnații modificați genetic au fost aprobați pentru consum în SUA
Carnea de laborator ar putea fi de 25 de ori mai nocivă pentru mediu decât carnea de vită
Bărbații ar refuza să renunțe la carne de teamă că le-ar pune în pericol masculinitatea
Burgerul cu proteine de mamut are un gust „mai intens, mai cărnos”, susține directorul unui start-up
O companie australiană a creat chifteaua de mamut
Proteinele din alimentele fără carne pot declanșa alergii la soia și arahide
Vegetarienii nu vor rezolva problema schimbărilor climatice, susține Bill Gates
O companie elvețiană a creat prima friptură de mușchiuleț de vită crescut în laborator
Noi antioxidanți au fost găsiți în carnea de vită, de pui și de porc
Pagina 1 din 11
1
2
3
4
5
...
10
...
»
Ultima »
Cautare
Introdu cuvântul căutat și apasă ENTER
Facebook
Instagram
Twitter
Youtube
Inchide
D:News
Știință
Cultură
Natură
Lumea digitală
Istorie
Video
Politica de confidenţialitate
Politica de cookies
Termeni şi condiţii
Echipa redacțională
Contact