D:News
Știință
Cultură
Natură
Lumea digitală
Istorie
Video
Dieta
Home
»
Dieta
»
Pagina 4
Cât de mult afectează alimentele ultra-procesate sănătatea? Mai multă chimie decât mâncare
Cum îți bei cafeaua? Secretul care poate crește durata de viață cu până la 30%, potrivit unui studiu
Dieta și exercițiile fizice ar putea să nu fie soluția împotriva obezității infantile, potrivit unui studiu
Cele mai sănătoase băuturi care îți întăresc oasele în timp ce îmbătrânești
Laptele de cocos, o băutură miraculoasă? Iată care sunt beneficiile
Cum ar putea consumul de ouă să stimuleze sănătatea inimii?
Cinci alimente cheie pentru a crește puterea creierului. Cât de des le consumi?
Descifrarea genomului scoate la iveală beneficiile unice ale fulgilor de ovăz
Exercițiile fizice intense din timpul unei diete pot reduce poftele de alimente nesănătoase
Cât de sănătoase sunt, de fapt, batoanele proteice? Beneficiile gustărilor bogate în proteine
Cum a transformat dieta câinele străvechi în cel mai bun prieten al omului?
Hormonul care lungește viața șoarecilor. Cu ce ne ajută pe noi?
Băutura care îți împiedică oasele să îmbătrânească. Cât de des o consumi?
Ce se întâmplă cu nivelul zahărului din sânge atunci când mănânci pâine?
Dieta bogată în fibre, asociată cu o rezistență mai mică la antibiotice
Dieta DASH. Ce înseamnă și ce beneficii poate aduce?
Cele 7 fructe sărace în zahăr. Care sunt beneficiile lor pentru starea de sănătate?
O dietă săracă în calorii poate întârzia apariția diabetului și poate stimula sistemul imunitar
Dieta reginei Elisabeta a II-a. Ce mănâncă monarhul pentru o viață cât mai lungă?
Dieta longevității. Ce alimente trebuie să consumi dacă vrei să trăiești cât mai mult posibil?
Bețișoarele care electrocutează limba, o metodă de a intensifica gustul mâncării?
Microbii din intestin ar putea fi responsabili pentru poftele alimentare
Regii anglo-saxoni erau în mare parte vegetarieni, dar țăranii îi răsfățau cu ospețe pline de carne
Cel mai bun obicei alimentar pentru a preveni diabetul, potrivit unui nou studiu
Cel mai dăunător obicei alimentar pentru inimă, potrivit unui nou studiu
Fericirea este o salată. Legătura puternică dintre mâncare și modul în care ne simțim
Sucraloza și efectele sale asupra organismului. Cât de periculoși sunt îndulcitorii artificiali?
Mutațiile din regnul animal dezvăluie secretele îmbătrânirii
Dieta africană antică, dezvăluită de urmele chimice din vasele de ceramică
Ce sunt aromele artificiale și de ce sunt incluse în mâncarea noastră?
Pagina 4 din 24
« Prima
«
...
2
3
4
5
6
...
10
20
...
»
Ultima »
Cautare
Introdu cuvântul căutat și apasă ENTER
Facebook
Instagram
Twitter
Youtube
Inchide
D:News
Știință
Cultură
Natură
Lumea digitală
Istorie
Video
Politica de confidenţialitate
Politica de cookies
Termeni şi condiţii
Echipa redacțională
Contact