Home » Istorie » ”The Black Knight”, obiectul misterios care ar orbita Terra încă de acum 13.000 de ani – FOTO+VIDEO

”The Black Knight”, obiectul misterios care ar orbita Terra încă de acum 13.000 de ani – FOTO+VIDEO

Publicat: 02.05.2016
Până acum, au fost emise numeroase ipoteze privind originea acestui obiect, însă nici una dintre ele nu a putut fi dovedită.

Adepţii teoriilor conspiraţioniste susţin că în jurul planetei noastre orbitează un satelit de origine extraterestră, denumit ,,The Black Knight” (,,Cavalerul Negru”). Lumea ştiinţifică nu acceptă această ipoteză, respingând, totodată, ideea conform căreia obiectul misterios ar avea o vechime de circa 13.000 de ani. 

The Black Knight (Foto:forums.sherdog.com)

Povestea OZN-ului a apărut pentru prima dată în anul 1954. Atunci, în publicaţiile americane ,,St. Louis Post Dispatch” şi ,,San Francisco Examiner” apărea o serie de articole referitoare la detectarea a doi sateliţi care orbitau Pământul. La acea vreme, omenirea nu dispunea încă de tehnologia necesară lansării unor asemenea dispozitive în spaţiul cosmic. 

The Black Knight (Foto:ancient-code.com)

La începutul anului 1960, publicaţia TIME afirma că Marina Americană a detectat un obiect de culoare închisă, considerat a fi un satelit de spionaj al URSS-ului. Se spunea atunci că dispozitivul  gravita cu o înclinaţie de 79º faţă de Ecuator şi avea o perioadă de orbitare de 104,5 minute. Altitudinea la care orbita ,,The Black Night” era una neobişnuită, cu un apogeu de 1728 de kilometri şi un perigeu de numai 216 kilometri. 

The Black Knight (Foto:proofofalien.com)

În anii ’50, ideea venirii extratereştrilor pe Terra devenise extrem de populară. Marele public devenise atât de fascinat de acest lucru încât a început să inventeze o istorie a detectării vieţii nepământene. Se spunea atunci că Nikola Tesla ar fi fost primul om care ,,a interceptat” semnale provenite de la sateliţi, în anul 1899. În acest sens, el ar fi construit un dispozitiv radio în zona oraşului Colorado Springs, din SUA. 

Sursa:youtube.com/TheLifebeyondearth

De-a lungul ultimilor 60 de ani, lumea ştiinţifică a încercat, de nenumărate ori, să explice originea lui ,,The Black Knight”. S-a vorbit despre acesta că poate fi rezultatul imaginaţiei oamenilor, fragmentul unei nave spaţiale sau doar o bucată de moloz. Nici până acum, cercetătorii nu au reuşit să găsească dovezi care să susţină vreuna dintre aceste afirmaţii. 

Sursa: thevintagenews.com 

Vă mai recomandăm şi: Elvis Presley era „urmarit” de OZN-uri 

                                             Churchill si Eisenhower, vinovati de secretizarea dosarelor OZN 

                                             10 incidente OZN care sfideaza orice explicatie

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase