Home » Istorie » Aurul lui Hitler ar fi fost GĂSIT! ”A fost însărcinat să păzească comoara”

Aurul lui Hitler ar fi fost GĂSIT! ”A fost însărcinat să păzească comoara”

Aurul lui Hitler ar fi fost GĂSIT! ”A fost însărcinat să păzească comoara”
Publicat: 03.12.2016
Naziştii au furat cantităţi industriale de aur şi de obiecte valoroase în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, dar multe dintre acestea nu au putut fi găsite vreodată.

Un scafandru britanic a anunţat faptul că tezaurul de aur al lui Hitler, în valoare de 100.000.000  de lire sterline se află pe un vas, pe fundul Mării Baltice.

De-a lungul timpului, foarte mulţi vânători de comori au încercat să găsească această comoară, dar a fost în zadar. Acum, însă, scafandrul  Phil Sayer consideră că această comoară se află la bordul unei nave germane, MV Wilhelm Gustloff, care se află la o adâncime de 450 metri sub Marea Baltică. Vasul a fost scufundat de către o torpilă sovietică pe coasta poloneză, în ianuarie 1945, fiind ucişi 9.500 de oameni care se aflau la bord.

Însă, domnul Sayers, un britanic din Essex, a susţinut că Rudi Lange, un veteran de război care a fost controlor dnoscute comori din timpul celui de-al Doilea Război Mondiale radio la bordul acelui vas, i-a spus că a observat o serie de lăzi care se aflau la bordul acestuia, în care, considera el, se afla comoara lui Hitler. Cu privire la acest eveniment, Sayers a afirmat: „Rudi Lange a coborât pe cheiul vasului pentru a fuma o ţigară şi a fost acolo, din întâmplare, atunci când cantităţile enorme de aur au fost aduse la bordul vasului. La început, nu şi-a dat seama ce se întâmplă, dar, în anul 1972, atunci când s-a întâlnit cu un alt veteran, care a fost unul dintre gardienii care a fost însărcinat să păzească comoara, şi-a dat seama, de fapt, ce s-a întâmplat.”

Mai mult, Sayers a explicat cum a explorat vasul în timpul unei scufundări ce a avut loc în anul 1988, atunci când a observat că vasul s-a rupt, iar cutiile se aflau sub acesta.

Legendele locale susţin că naziştii au ascuns acea comoară într-un tren, pe care l-au ascuns într-un tunel, în zona Munţilor Owl, dar, după îndelungi căutări, vânătorii de comori nu au putut să dea de urma lui. Germanul Andreas Richter şi polonezul Piotr Koper, au pornit în căutatea acestuia, echipaţi corespunzător, în zona localităţii poloneze Walbrzych. Aceştia au afirmat că sunt încrezători că, în urma scanărilor pe care le-au efectuat, trenul plin cu aur se află în acel loc, dar, ulterior,  exploratorul Andrzej Gaik a afirmat că nu există nicio comoară în locul indicat de cei doi.

Sursa: Daily Mail

Citeşte şi:

Cel mai mare lingou de aur

Google Earth dezvaluie comori ingropate

Concluzie în cazul ”trenului nazist plin cu comori”, găsit în Polonia

TRENUL nazist, „plin cu aur”, descoperit în Polonia este REAL. Are însă o mare PROBLEMĂ

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase