Home » Istorie » Un cult religios ai cărui membri sacrificau oameni jupuindu-i de vii a ieşit la iveală dintr-o întâmplare. Practicile i-au şocat până şi pe cei mai experimentaţi criminalişti

Un cult religios ai cărui membri sacrificau oameni jupuindu-i de vii a ieşit la iveală dintr-o întâmplare. Practicile i-au şocat până şi pe cei mai experimentaţi criminalişti

Un cult religios ai cărui membri sacrificau oameni jupuindu-i de vii a ieşit la iveală dintr-o întâmplare. Practicile i-au şocat până şi pe cei mai experimentaţi criminalişti
Publicat: 21.10.2017
Dacă nu era dispariţia lui Mark Kilroy, un student american care se afla în vacanţă în Mexic, cartelul din spatele cultului rămânea probabil necunoscut.

În timpul unei vacanţe de primăvară din 1989, Kilroy, împreună cu trei colegi, s-au gândit să meargă în vacanţă în oraşul mexican Matamoros, din apropierea graniţei cu Statele Unite, scrie TopBuzz.

În primele zile, totul a fost, bine, dar lucrurile s-au schimbat radical într-o zi când se întorceau la maşina lor. Kilroy s-a separat de grup din cauza aglomeraţiei, iar de atunci nu a mai fost văzut. Dimineaţa următoare, prietenii lui au contactat poliţia, care la început nu a găsit nimic. Studentul dispăruse pe 14 martie, iar pe 1 aprilie poliţiştii au avut primele indicii.

„Micul Serafin”, un membru al cartelului care era şi adeptul cultului, a fost arestat pentru trafic de droguri, fără să existe vreo legătură cu răpirea lui Kilroy. Atunci când, fără să ştie, poliţia a vizitat un loc din Rancho Santa Elena, poliţia nu se uita după student.

După ce autorităţile au arestat alţi membri din această locaţie care aparţin cartelului, adevărul a început să iasă la iveală. Un membru a afirmat că a fost martor la răpirea studentului american. Micul Serafin a fost interogat cu privire la american şi a confirmat că a ajutat la răpirea lui Kilroy. Aceasta este însă doar o parte din imaginea de ansamblu.

Serafin a dezvăluit detalii şocante despre religia şi practicile lor. Au ieşit la iveală şi detalii cu privire la moartea studentului: a fost torturat o noapte întreagă, apoi a fost decapitat cu o macetă. Creierul lui a fost apoi fiert ca parte din ritual, iar inima i-a fost smulsă din piept. Mai mult decât atât, aceasta nu era singurul caz care a avut loc în Matamoros.

Mai multe morminte au fost descoperiteîn jurul locaţiei. Micul Serafin a oferit detalii despre preotul lor, El Padrino, cu numele său adevărat Adolfo de Jesus Constanzo. În total, cadavrele a mai mult de 60 de persoane au fost găsite în această regiune. Multe dintre persoane au fost jupite de vii. Constanzo a fost apoi omorât într-un schimb de focuri cu poliţia mexicană.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Cultul religios care a atras cei mai mulţi adepţi. Vaticanul îi numeşte o ”blasfemie împotriva religiei” – VIDEO

Adepţii unui cult religios prezent şi în România au o longevitate surprinzătoare. Care este secretul lor?

Acesta este cel mai vechi cântec din lume, scris în urmă 3.500 de ani. Cum sună acesta – AUDIO

Arheologii au descoperit existenţa unui cult preistoric care folosea cranii umane într-un ritual sinistru

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase