Home » Istorie » De ce s-a căsătorit Hitler înainte de a se sinucide. Un valet dezvăluie cele mai ASCUNSE secrete ale Fuhrerului

De ce s-a căsătorit Hitler înainte de a se sinucide. Un valet dezvăluie cele mai ASCUNSE secrete ale Fuhrerului

De ce s-a căsătorit Hitler înainte de a se sinucide.  Un valet dezvăluie cele mai ASCUNSE secrete ale Fuhrerului
Publicat: 21.08.2018
Viaţa amoroasă a lui Adolf Hitler, într-o carte de memorii a foştilor săi angajaţi. Vezi de ce s-a însurat fuhrerul cu Eva Braun abia înainte de a se sinucide.

Chiar dacă Hitler s-a căsătorit de abia în ultima clipă a vieţii lui, cu Eva Braun, înainte de sinuciderea în masă din buncăr (29-30 aprilie 1945), liderul nazist a avut relaţii sentimentale cu multe femei şi nu şi-a ascuns dorinţele sexuale, dezvăluie valetul, potrivit Daily Star.

Krause afirmă că dictatorul nazist invita artiste tinere la domiciliul său, în primii ani ai regimului nazist.

Prieten apropiat al lui Hitler, care a lucrat pentru Fuhrer între 1934 şi 1939, el adaugă: „Deseori, în timpul călătoriilor noastre, se entuziasma din senin şi exclama: „Dumnezeule, nu-i aşa că fata aia este frumoasă?”

Krause a mai povestit cum Hitler se întorcea şi „îl dădea într-o parte, pentru a o vedea mai bine domnişoara respectivă”.

Atunci intra în acţiune celălalt camarad al lui Hitler, Wilhelm Bruckner, care cerea adresa femeii respective, pentru a fi invitată la cafea de Fuhrer.

Liderul nazist a mai fost implicat emoţional cu regizoarea filmelor de propagandă Leni Riefenstahl. Pentru el, aceasta avea o mare ”sensibilitate”, dar Krause scrie că restul poveştii este fabulaţie.

Continuarea pe Gândul

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase