Home » Lumea digitală » Twitter anunţă o modificare la toate conturile

Twitter anunţă o modificare la toate conturile

Twitter anunţă o modificare la toate conturile
Publicat: 22.10.2015
Compania Twitter Inc. a anunţat că va lansa un serviciu care le va permite utilizatorilor platformei de microblogging să realizeze sondaje pe conturile lor, informează Reuters.

Potrivit unui anunţ făcut miercuri pe blogul Twitter, utilizatorii platformei online vor putea să implementeze aceste sondaje pe conturile lor începând din zilele următoare.

În acest sens, Twitter va pemite utilizatorilor săi să analizeze chestiunile de interes pentru oameni, încurajându-i să se implice mai mult pe această platformă de microblogging.

Utilizatorii Twitter vor putea să scrie pe conturile lor o întrebare cu două variante de răspuns, acest sondaj urmând să rămână activ timp de 24 de ore.

Astfel, utilizatorii Twitter vor putea să afle opinia publicului cu privire la orice aspect, de exemplu, cum să îţi numeşti câinele, cine ar trebui să câştige o competiţie televizată şi ce aspect dintr-o dezbatere electorală este mai de interes pentru oameni, se spune în anunţul Twitter.

Introducerea sondajelor pe Twitter a fost testată de la sfârşitul lunii septembrie, prin intermediul unor profesionişti în media şi al unor angajaţi ai acestei platforme online, între care şi Adam Bain, chief operating officer al site-ului.

Twitter încearcă să dezvolte noi servicii sub conducerea lui Jack Dorsey, noul chief executive officer (CEO) al Twitter.

Pe 5 octombrie, Jack Dorsey, cofondator al Twitter, a anunţat că s-a întors permanent la conducerea acestei platforme de microblogging al cărei prim CEO a fost după lansarea acestei reţele online.

Jack Dorsey a preluat conducerea interimară a Twitter în ultimele trei luni, după ce fostul CEO, Dick Costolo, a renunţat la această funcţie, pe 1 iulie.

Pe de altă parte, Twitter a anunţat, săptămâna trecută, că va desfiinţa 300 de posturi, fapt care implică reducerea personalului cu 8%.

Twitter are 316 milioane de utilizatori activi lunar, în fiecare zi fiind trimise 500 de milioane de tweeturi, potrivit informaţiilor disponibile pe platformă.

Sursa: Mediafax

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase