Home » Lumea digitală » Schimbare uriaşă făcută de Skype. Serviciul, disponibil fără restricţii

Schimbare uriaşă făcută de Skype. Serviciul, disponibil fără restricţii

Schimbare uriaşă făcută de Skype. Serviciul, disponibil fără restricţii
Publicat: 01.11.2015
Serviciul de mesagerie prin Skype va fi disponibil curând şi celor care nu au cont dacă obţin o invitaţie de la un utilizator înregistrat, informează agenţia DPA.

În prezent telefonia prin internet şi serviciul de mesagerie Skype sun limitate la cei care au conturi active de utilizator Skype.

Invitaţia trebuie să vină sub forma unui link şi va da oaspetelui accesul la serviciul Skype. Serviciul este deja disponibil în Statele Unite ale Americii şi Marea Britanie, urmând să fie lansat la nivel mondial în următoarele săptămâni, potrivit Agerpres.

Skype nu este singurul serviciu care oferă gratuit telefonie video fără instalarea de software sau înregistrare. Celelalte sunt Vline.com şi Hello, ambele integrate în browser-ul Firefox. Cele două servicii menţionate permit accesul noilor veniţi tot prin intermediul unor linkuri trimise de utilizatorii înregistraţi ai serviciilor respective.

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase