Home » Lumea digitală » Topul aplicaţiilor de dating pe care sunt mai multe femei decât bărbaţi

Topul aplicaţiilor de dating pe care sunt mai multe femei decât bărbaţi

Topul aplicaţiilor de dating pe care sunt mai multe femei decât bărbaţi
Publicat: 04.06.2016
Potrivit unui sondaj realizat de SurveyMonkey Intelligence, multe aplicaţii populare de dating au mai mulţi utilizatori femei decât bărbaţi.

De multe ori bărbaţii care nu au folosit încă aplicaţii de dating spun că nu îşi fac cont deoarece acestea sunt dominate de persoane de acelaşi sex. Însă, în realitate nu este aşa. Sunt multe aplicaţii populare de acest fel care au mai mulţi utilizatori femei decât bărbaţi, potrivit unui sondaj realizat de SurveyMonkey Intelligence.

Trebuie precizat, însă, că este posibil ca multe dintre conturile care par a fi de femei să fie de fapt boţi care promovează diverse servicii pentru adulţi. Totuşi, în unele cazuri procentul femeilor de pe platforme este mult mai mare decât al bărbaţilor, scrie Go4it.

Din top trei aplicaţii de dating cu un procent mai mare de femei decât de bărbaţi fac parte Christian Minge, Coffee Meets Bagel şi eHarmony.

În aplicaţii mai populare, precum OKCupid sau Tinder, procentul bărbaţilor este mai mare.

Sondajul a aflat şi care sunt aplicaţiile cu care utilizatorii interacţionează zilnic. Aici, din top trei fac parte Grindr, happn şi POF.

Sursa: Go4it

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase