Home » Lumea digitală » Pillo, automatul pentru pastile care nu greşeşte dozajul şi comandă în avans provizii de medicamente

Pillo, automatul pentru pastile care nu greşeşte dozajul şi comandă în avans provizii de medicamente

Pillo, automatul pentru pastile care nu greşeşte dozajul şi comandă în avans provizii de medicamente
Publicat: 30.06.2016
Echipat cu tehnologii pentru recunoaştere facială şi funcţie de învăţare, Pillo Health, ia rolul unui asistent personal în sprijinul sănătăţii întregii familii, eliberând medicamente la cerere şi reamintind despre cele care trebuie luate la ore fixe, după reţeta prescrisă de medic.

Conectat permanent la internet şi alimentat cu medicamente păstrate într-un compartiment securizat, Pillo Health foloseşte tehnologii de inteligenţă artificială pentru a comunica verbal cu membrii familiei, eliberând medicamentul potrivit pentru simptomele descrise, potrivit Go4it.

Mai mult, Pillo poate răspunde la întrebări pe teme medicale şi interacţiona cu alte dispozitive, sincronizând informaţii cu telefonul mobil şi afişând notificări pentru medicamentele ce trebuie luate pe ecranul unui smartwatch.

Atunci când situaţia o impune, Pillo poate intermedia sesiuni de videoconferinţă cu un cadru medical profesionist, folosind camera video şi ecranul de formă circulară.

Dezvoltat în cadrul unui proiect Indiegogo, roboţelul Pillo Health ar putea ajunge pe rafturile magazinelor în luna iunie, anul viitor, cu un preţ retail de 599 dolari, însă entuziaştii care aleg să participe la campania de finanţare cu precomandă vor putea obţine un exemplar cu doar 269 dolari, dacă ţinta de finanţare fixată la 75.000 dolari este atinsă în timp util.

Sursa: Go4it

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase