Home » Lumea digitală » Samsung ar putea dezactiva de la distanţă unităţile Galaxy Note7 care nu sunt înlocuite la timp

Samsung ar putea dezactiva de la distanţă unităţile Galaxy Note7 care nu sunt înlocuite la timp

Samsung ar putea dezactiva de la distanţă unităţile Galaxy Note7 care nu sunt înlocuite la timp
Publicat: 13.09.2016
Potrivit unei informaţii, compania ia în calcul dezactivarea de la distanţă a unităţilor Note7 care includ baterii cu probleme şi care nu sunt schimbate de către utilizatori până la data de 30 septembrie, anul curent.

Samsung a făcut apel zilele trecute la utilizatorii de Galaxy Note7, într-un articol publicat pe blogul său oficial, să meargă să schimbe smartphone-urile cu unele noi sau cu Galaxy S7 sau Galaxy S7 edge. Potrivit unei informaţii, compania ia în calcul dezactivarea de la distanţă a unităţilor Note7 care includ baterii cu probleme şi care nu sunt schimbate de către utilizatori până la data de 30 septembrie, anul curent.

Această informaţie a apărut după ce mai multe companii aeriene din întreaga lume le-au interzis pasagerilor să folosească la bord telefoane Galaxy Note7, iar un automobil a ars după ce un smartphone din această serie a luat foc în timp ce era încărcat la bord, scrie Go4it.

Informaţia privind dezactivarea unităţilor Galaxy Note7 care nu vor fi schimbate vine de la un posesor al telefonului, care a scris pe Reddit că un reprezentant al companiei i-a spus acest lucru într-o discuţie telefonică.

Sursa: Go4it

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase