Home » Lumea digitală » Twitter va modifica limita de 140 caractere începând cu săptămâna viitoare

Twitter va modifica limita de 140 caractere începând cu săptămâna viitoare

Twitter va modifica limita de 140 caractere începând cu săptămâna viitoare
Publicat: 15.09.2016
În urmă cu un an, aflam că Twitter ar putea renunţa la limita de 140 de caractere pentru articolele publicate, schimbând fundamental modul în care utilizatorii activează pe Twitter.

Începând cu săptămâna viitoare va fi ajustat modul în care sunt numărate cele 140 caractere admise pentru fiecare postare, luând în considerare doar textul mesajelor, astfel, inserarea link-urilor către ataşamente nu va mai reduce lungimea mesajului care le însoţeşte.

În urmă cu un an, aflam că Twitter ar putea renunţa la limita de 140 de caractere pentru articolele publicate, schimbând fundamental modul în care utilizatorii activează pe Twitter. Din păcate, schimbarea promisă încă nu s-a produs, însă administratorii reţelei de socializare fac un pas important în această direcţie, notează Go4it.

Astfel, începând cu săptămâna viitoare va fi ajustat modul în care sunt numărate cele 140 caractere admise pentru fiecare postare, luând în considerare doar textul mesajelor. Astfel, inserarea link-urilor către ataşamente nu va mai reduce lungimea mesajului care le însoţeşte.

Limita de 140 de caractere este una dintre cele mai importante convenţii de pe Twitter. Aceasta încurajează creativitatea utilizatorilor pentru a transmite mesaje într-un spaţiu limitat şi totodată facilitează parcurgerea informaţiilor din fluxul de ştiri într-un mod foarte rapid.

Urmând acestei etape, în care spaţiul pentru text este crescut renunţând la contorizarea link-urilor şi a numelor utilizatorilor, este de aşteptat ca următorul pas să fie eliminarea completă a limitei de caractere.

Sursa: Go4it

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase