Home » Lumea digitală » Google a lansat aplicaţia Google Allo

Google a lansat aplicaţia Google Allo

Google a lansat aplicaţia Google Allo
Publicat: 22.09.2016
Google a lansat Google Allo, o nouă aplicaţie de mesagerie pentru Android şi iOS care ajută utilizatorii să-şi facă planuri,să găsească informaţii, să se exprime mai uşor şi mai rapid în discuţiile cu prietenii, una dintre funcţionalităţi fiind Smart Reply care se adaptează la stilul utilizatorului.

Printre caracteristicile şi funcţionalităţile Google Allo se numără Smart Reply sau Modul Icognito, scrie Mediafax.

Smart Reply – le permite utilizatorilor să răspunzdă mai repede atunci când sunt în mişcare, cu doar o atingere. Smart Reply poate sugera răspunsuri la fotografii şi se îmbunătăţeşte pe măsură ce este utilizat, adaptându-se la stilul utilizatorului.

Modul Icognito – Toate conversaţiile sunt criptate în standarde precum Transport Layer Security (TLS). Există însă pentru Allo şi modul Icognito, precum în broswerul Chrome. Conversaţiile în modul Icognito sunt criptate „end-to-end” şi au caracteristici suplimentare de confidenţialitate, precum notificări discrete şi mesaje care expiră.

Foto, emoji, stickere – Utilizatorii pot comunica în Allo desenând pe poze, prin emoji şi text cu dimensiuni adaptabile, pachete cu stickere.

Google Assistant integrat în Allo – Permite căutarea anumitor lucruri fără a întrerupe discuţia telefonică. Utilizatorii pot obţine din interfaţa Allo cu ajutorul Google Assistant răspunsuri despre: vreme, trafic, locuri, destinaţii, zboruri sau pot chiar traducere fraze. Pentru a apela Google Assistant trebuie tastat „@google” în Allo.

Pentru a urmări un video de prezentare, accesaţi https://www.youtube.com/watch?v=VXEkoXgb4bI.

Mai multe detalii despre Google Allo sunt disponibile pe blogul oficial Google: https://goo.gl/hMjG4J.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase