Home » Lumea digitală » Imprimanta de buzunar, poate fi conectată fără cablu la smartphone şi are doar 350 de grame-VIDEO

Imprimanta de buzunar, poate fi conectată fără cablu la smartphone şi are doar 350 de grame-VIDEO

Imprimanta de buzunar, poate fi conectată fără cablu la smartphone  şi are doar 350 de grame-VIDEO
Publicat: 21.11.2016
O companie din Israel a inventat imprimanta portabilă, care încape într-un buzunar. Primele livrări vor fi făcute la începutul anului viitor.
Imprimanta de buzunar se numeşte Zuta, care înseamnă „mic” în limba aramaică şi a fost realizată de Zuta Labs din Ierusalim.
 
Dispozitivul este cam cât trei pucuri de hochei pe gheaţă: are 10 cm lăţime, 7,5 cm grosime şi cântăreşte aproape 350 de grame.
 
Imprimanta de buzunar poate fi conectată fără cablu la un smartphone, la o tabletă sau la un PC via Wi-Fi şi este compatibilă cu Android, iOS, OS X şi Windows, potrivit Live Science.

După conectare, pentru a putea printa, utilizatorul trebuie să pornească dispozitivul, să plaseze imprimanta portabilă pe colţul unei foi de hârtie şi să-i trimită documentul în format electronic. Mai departe, imprimanta de buzunar face totul (vezi VIDEO).
Dacă o persoană are de printat mai multe pagini, imprimanta se va opri când va ajunge în josul primei foi şi va aştepta să fie pusă pe a doua pagină, unde va continua să printeze, după ce utilizatorul dă click pe aplicaţie.
 
 
Bateria imprimantei de buzunar Zuta ţine cam o oră, suficient cât să poată printa aproximativ 60 de pagini.
 
Fondatorii Zuta Labs spun că ideea unei imprimante de buzunar le-a venit în 2013, când erau studenţi la Colegiul Tehnic din Ierusalim. Primele livrări vor avea loc la începutul anului 2017.
 
Sursa: Rfi
 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase