Home » Lumea digitală » Tipul de telefon pe care îl ai spune multe despre tine. Persoanele care folosesc Android sunt, în primul rând, mult mai oneste decât cele care folosesc Apple

Tipul de telefon pe care îl ai spune multe despre tine. Persoanele care folosesc Android sunt, în primul rând, mult mai oneste decât cele care folosesc Apple

Tipul de telefon pe care îl ai spune multe despre tine. Persoanele care folosesc Android sunt, în primul rând, mult mai oneste decât cele care folosesc Apple
Publicat: 25.11.2016
Alegerea tipului de telefon poate dezvălui trăsături ale personalităţii, conform unui nou studiu.

În cadrul unui nou studiu a fost descoperit faptul că persoanele care cumpără telefoane cu sistem de operare Android sunt mult mai oneste şi umile decât persoanele care aleg iOS. Fanii Apple tind să fie extrovertiţi, văzând în telefonul lor un obiect reprezentativ pentru statut.

Un grup de cercetători de la Universitatea din Lincoln şi Universitatea Lancaster a studiat sute de persoane şi relaţia acestora cu telefoanele lor. 

Aceştia au descoperit că utilizatorii de Android sunt în general mai în vârstă, de sex masculin. Sunt persoane mult mai oneste şi mai agreabile, care sunt mult mai puţin predispuşi la încălcarea regulilor, de asemenea aceştia sunt mult mai puţin interesaţi de statutul social şi financiar.

În contrast, echipa a descoperit că utilizatorii de Iphone sunt mult mai tineri, în general femei. Acesta este primul studiu care arată legătura dintre personalitatea oamenilor şi tipul de telefon pe care îl aleg, spun cercetătorii.

,,Deşi sunt similare ca funcţii, campaniile de promovare sugerează că diferenţele dintre utilizatori există,” a declarat Dr. Ellis.

În timpul cercetării, au fost intervievate 500 de persoane despre personalităţile lor şi modul în care îşi aleg telefoanele mobile. 

Sursa: Mail Online

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase