Home » Lumea digitală » Utilizatorii aplicaţiei WhatsApp vor beneficia de o nouă facilitate: editarea sau ştergerea mesajelor deja trimise

Utilizatorii aplicaţiei WhatsApp vor beneficia de o nouă facilitate: editarea sau ştergerea mesajelor deja trimise

Publicat: 26.12.2016
Oricine şi-a dorit măcar o dată în viaţă să şteargă un mesaj nedorit trimis unei persoane. Acum, aplicaţia WhatsApp a adăugat această posibilitate. O nouă actualizare a fost adăugată aplicaţiei, fiind posibilă ştergerea unui mesaj înainte ca acesta să fie citit de către destinatar.

WhatsApp a lansat varianta beta, conform unei imagini postate pe Twitter. Un screen shot al acestei noi caracteristici a fost postată împreună cu fraza ,,WhatsApp începe să lucreze la editarea mesajelor.” Conform postării, caracteristica este iniţial inactivă, iar utilizatorii aplicaţiei beta trebuie să o activeze manual. 

Sursa: Mail Online

Atunci când utilizatorii ţin apăsat pe un mesaj, noua opţiune le oferă două posibilităţi: ,,editare” sau ,,ştergere”. Prima îi va permite utilizatorului să refacă mesajul, în timp ce a doua oferă posibilitatea de ştergere totală.

WhatsApp nu a confirmat oficial noua caracteristică. 

Aplicaţia deţinută de Facebook este unul dintre cele mai populare servicii de mesagerie din lume având în prezent mai mult de un miliard de utilizatori. Luna trecută, aplicaţia a lansat serviciul de apel video pentru utilizatorii din întreaga lume. 

Sursa: Mail Online

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase