Home » Lumea digitală » Accident TERIBIL din cauza gadgeturilor. O femeie a fost arsă pe faţă – FOTO

Accident TERIBIL din cauza gadgeturilor. O femeie a fost arsă pe faţă – FOTO

Publicat: 16.03.2017
O femeie a fost arsă pe faţă după ce căştile de telefon au explodat în timpul unui zbor dintre Beijing şi Melbourne, autorităţile australiene reamintind de pericolul la care se expun cei care utilizează aceste dispozitive, scrie BBC.

 Tânăra dormea în avion, atunci când a fost trezită de zgomotul unei explozii şi a simţit arsuri pe faţă. Ea şi-a aruncat pe jos căştile, din care tâşneau scântei şi care la scurt timp au luat foc şi au început să se topească, scrie BBC.

”În acel moment mi-am atins faţa, iar căştile s-au lipit de gâtul meu. Pentru că în continuare simţeam arsuri pe piele, am aruncat caştile la podea. Erau pline de scântei şi aveau flăcări în unele locuri”, a declarat australianca.

Tânăra, care şi-a păstrat anonimatul, a povestit celor de la Biroul Australian pentru Siguranţa în Transporturi că în momentul incidentului asculta muzică la căşti, potrivit Mediafax.

 Membrii echipajului s-au grăbit să o ajute pe femeie şi au aruncat o găleată de apă peste căşti, care între timp se topiseră şi rămăseseră lipite de podea.

”Pe perioada rămasă, cei aflaţi în avion au suportat mirosul de plastic încins, de electronice arse şi de păr ars”, se precizează în raportul celor de la Biroul Australian pentru Siguranţa în Transporturi.

Raportul nu menţionează firma producătoare a căştilor, însă cel mai probabil cauza a fost o problemă a bateriei litiu-ion.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

10 gadgeturi pregătite pentru Apocalipsă

Primul dispozitiv care poate izola întreaga casă de sunetele nedorite din afara sa

Ce se întâmplă după ce un Galaxy Note7, congelat în gheaţă, este aruncat de la 30 de metri

HARTA interactivă în care sunt marcate toate exploziile nucleare produse de-a lungul timpului – VIDEO

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase