Home » Lumea digitală » Motivul pentru care Steve Jobs nu-şi lăsa copiii să folosească iPad-uri

Motivul pentru care Steve Jobs nu-şi lăsa copiii să folosească iPad-uri

Motivul pentru care Steve Jobs nu-şi lăsa copiii să folosească iPad-uri
Publicat: 07.08.2017
Probabil că o asemenea interdicţie înseamnă, pentru generaţia tânără, o condamnare la plictiseală sau o pedeapsă foarte aspră. În schimb, copiii lui Jobs se aşezau în jurul mesei, la bucătărie, şi stăteau de vorbă unii cu alţii.
Steve Jobs nu le dădea voie copiilor săi să folosească iPad-uri acasă şi le limita accesul la Internet, în general, în timp ce încerca să convingă milioane de oameni că trebuie să aibă neapărat gadgeturi Apple, la modă dar scumpe, scrie Business Magazin.

Dezvăluirea şocantă potrivit căreia copiii lui Jobs nu erau nişte „super-tocilari dependenţi” de Internet a fost făcută de către jurnalistul american Nick Bilton, care şi-a amintit o conversaţie cu cofondatorul Apple în 2010, cu un an înainte de moartea acestuia. Jobs l-a sunat ca să i se plângă că are o problemă de percepţie a iPad, care tocmai era pus în vânzare.

Bilton scrie în The New York Times (NYT) că, după ce a fost „tocat mărunt” de Jobs, a fost şocat de răspunsul pe care acesta i l-a dat la o întrebare prin care, de fapt, voia să schimbe subiectul.
 
„Deci, copiii dumneavoastră probabil că iubesc iPad-ul?”, l-a întrebat el. „Nu l-au folosit. Limităm cât mai mult folosirea tehnologiei de către copiii noştri acasă”, i-a replicat Jobs.
 
Citeşte continuarea în Business Magazin.
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase