Home » Lumea digitală » Google intră în competiţie directă cu Apple după ce a lansat smartphone-ul cu cea mai bună cameră de pe piaţă

Google intră în competiţie directă cu Apple după ce a lansat smartphone-ul cu cea mai bună cameră de pe piaţă

Google intră în competiţie directă cu Apple după ce a lansat smartphone-ul cu cea mai bună cameră de pe piaţă
Publicat: 06.10.2017
Google a lansat smartphone-urile Pixel 2 şi Pixel 2 XL. Modelul mai mic, Pixel 2, are diagonala ecranului de 5 inci, iar XL de 6 inci, cu aspect de 18:9. Telefoanele dispun de carcase realizate din aluminiu şi sticlă, senzori pentru amprente şi difuzoare frontale stereo. Lipsesc jack-ul audio de 3,5 mm, slotul pentru card de memorie, iar niciunul dintre modele nu are sistem dual-camera.
Chiar şi aşa, noile smartphone-uri Google vor avea cele mai bune camere de pe piaţă, scrie  go4it.
 
Camera principală dispune de stabilizare optică şi a primit un scor de 98 de la reputata organizaţie DxOMark, cel mai mare acordat până acum. Prin comparaţie, Galaxy Note 8 şi iPhone 8 au obţinut 94. Mai mult, camerele frontale permit realizarea de selfie-uri în mod portret cu estomparea fundalului. 
 
Pixel 2 are display cu rezoluţie Full HD (1.080p), iar Pixel 2 XL beneficiază de rezoluţie de 1.440 x 2.880 pixeli. Ambele panouri sunt OLED şi dispun de funcţia always-on, care afişează informaţii pe ecranul stins.
 
Smartphone-urile sunt certificate IP67 pentru rezistenţă la praf şi apă şi dispun de tehnologie de încărcare rapidă a bateriilor.
 
Citeşte continuarea pe go4it.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase