Home » Lumea digitală » Acum poţi citi şi face baie în acelaşi timp datorită noului produs marca Amazon: primul e-book rezistent la apă

Acum poţi citi şi face baie în acelaşi timp datorită noului produs marca Amazon: primul e-book rezistent la apă

Acum poţi citi şi face baie în acelaşi timp datorită noului produs marca Amazon: primul e-book rezistent la apă
Publicat: 15.10.2017
Anul acesta, Amazon consideră că Oasis mai are nevoie de ceva, adăugând pentru prima dată rezistenţa la apă pe seria sa de e-book readere.

Seria de dispozitive Kindle de la Amazon este pe piaţă de mai bine de zece ani, însă upgrade-urile între modele au fost în general minime. Compania a adăugat diverse funcţii noi precum panouri retroiluminate, a realizat versiuni mai mici, sau mai mari, însă abia anul trecut a realizat un model premium sub forma lui Kindle Oasis, care să ofere o formă nouă, autonomie mai mare şi un preţ demn de upgrade-urile primite.

Noul Kindle Oasis este foarte similar la exterior cu modelul precedent, însă nici la interior nu s-au schimbat multe lucruri. Am putea să îl numim mai degrabă o revizie, întrucât în afară de rezistenţa la apă, nu sunt multe lucruri diferite. Da, ecranul a mai crescut puţin, de la 6 la 7”, însă rezoluţia a rămas la fel (300 ppi), în timp ce acumulatorul a crescut. Acumulatorul mai mare ar trebui însă să ofere o autonomie similară cu vechiul Oasis, întrucât noul display are mai multe LED-uri pentru iluminare şi oferă o luminozitate mai mare.

Citeşte continuarea pe go4it.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase